Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kormos Anett Stand-up comedy – Játékszín

április 19 /19:00 - 21:30

Kormos Anett

Kormos Anett, a Showder Klub egyik oszlopos női tagja most önálló esttel készül a Játékszínben.

A népszerű és sikeres humorista büszkén megveregetheti vállát, ugyanis azon kevés nők közé tartozik, akik maradandóan megvetették a lábukat a magyar humor szakmában. Talán ma már nagyobb eséllyel indulnak a nők, mint 10-15 évvel ezelőtt, de ma is megosztó a kérdés arról, hogy a stand-up csak férfiaknak való szakma vagy sem.

Kormos Anettet ez nem állította meg, amikor először feltűnt a Showder Klub színpadán, mint az első női humorista.

Kormos Anett - Játékszín
Forrás: Facebook

Újságírói karrierjét elég hamar elkezdte, már a Pécsen töltött gimnáziumi évei alatt is publikált a Kelet című iskolai lapban, később pedig a szombathelyi Berzsenyi Dániel Főiskola kommunikáció-művelődésszervező szakán tanult tovább, ahol diplomát is szerzett. Számos más iskolai lapnak is írt, valamint alapítótagja volt az Albatrosz című közéleti és irodalmi folyóiratnak. Ezzel egy időben a Népszabadságnál és az Életünk 2000 c. újságnál publikálta írásait.

2004 óta a Kiskegyedben és a Gyöngyben jelennek meg cikkei, 2006-ban pedig megjelentette első novelláskötetét Ingyen Színház címmel.

Később benevezett a Magyar Televízió stand-up comedy tehetségkutató versenyébe, a Mondom a magamét! című műsorba, ahol második helyezést ért el. Ezt követően figyelt fel rá Litkay Gergely, a Dumaszínház főszerkesztője és meghívta a társulatba. (A színház mellesleg látogatható lesz az idei Budapesti Színházak Éjszakáján is, melyről itt olvashatsz!)

2010-ben lépett fel először a Showder Klubban, mint az első és addig egyetlen női humorista és azóta is a magyar stand-up egyik meghatározó női alakja.

Mostani előadásában Anett arról fog mesélni, mi történt vele az elmúlt időszakban. Szó lesz házasságról, válásról, kamaszokról és az élet minden olyan keserédes pillanatáról, melyen nevetve sírni vagy sírva nevetni kellene.

A Játékszínben megrendezett előadásra a jegyek itt kaphatók!

Figyelem, az esemény 18 éven felülieknek ajánlott!

Részletek

Dátum:
április 19
Időpont:
19:00 - 21:30
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/941087280576589

Helyszín

Játékszín
Teréz krt. 48.
Budapest, Budapest 1066 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36 1 331 8925
View Helyszín Website