Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Induljon a Fiesta: Spanish Food Festival vol. 3.

május 9 /05:00 - május 11 /20:00

Fiesta

Chicas y chicos, indulhat a fiesta! Május 9. és 11. között a Botellón Terasz idén már harmadszorra várja a finom ételek és a jó hangulat szerelmeseit a spanyol gasztronómia ünnepére: újra itt a Spanish Food Festival!

Szereted a spanyol konyhát? Forr a véred, ha latin muzsikát hallasz, és összefut a nyál a szádban, ha megcsap a churros illata? Akkor május 9. és 11. között helyezd székhelyed a belvárosi dzsunglbe – a Botellón Teraszra -, mert ismét itt a Spanish Food Festival! A szervezők ezúttal is a spanyol gasztronómia legjavát hozzák el a résztvevőknek: lesznek itt ételkülönlegességek minden mennyiségben, jéghideg SANGRÍA frissítők – már elő is kaptad a naptárad, ugye? – és persze vérpezsdítő élő zene, úgyhogy fel a sombrerokkal, mert indul a spanyol gasztronómia ünnepe, kezdődik a fiesta!

Fiesta
Spanish Food Festival 2023
| Forrás: Botellón Terasz, Facebook

A talpalávalót a DOS COYOTES húzza – minden nap este 6 és 10 óra között -, az étlapról pedig nem hiányozhatnak majd a legínycsiklandozóbb spanyol ételek és a legfinomabb déli italok sem: a legismertebb mind közül talán a Sangría, ami egy eredeti spanyol, bor alapú, édes-gyümölcsös bódulat. Fogyasztása jéghidegen, óriási mosollyal az arcon ajánlott – a Botellón Teraszon gondoskodnak róla, hogy a Spanish Food Festivalon elfogyasztott italodból egyik összetevő se hiányozzon! Ha attól félnél, hogy ez az egyébként alacsony alkoholtartalmú ital a fejedbe száll, ne aggódj! A spanyolok tudják csak igazán, hogyan kell élni, így az ikonikus ital mellé kis falatokat is előszeretettel fogyasztanak, melyek természetesen a Botellón kínálatából sem hiányozhatnak.

A tapasokért a legjobbak felelnek: a fiesta kiállítói között ott lesz többek között a BONTXO, a PINTXO BUDAPEST, vagy a TAPAS FINO is.

Fiesta
Spanish Food Festival 2023
| Forrás: Botellón Terasz, Facebook

Ha kedveled a latinos ízeket és életérzést, ne maradj le a május 9. és 11. között megrendezendő fiestáról: kapd elő sombrerodat, frissítsd fel flamenco-tudásod – hátha kedved szottyan táncra perdülni -, és ügyelj arra, hogy üres gyomorral érkezz, innen ugyanis biztosan nem távozol majd éhesen! Vamos a la terraza del Botellón! 

Részletek

Kezdés:
május 9 /05:00
Vége:
május 11 /20:00
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/426899649710316/

Szervező

Botellón Terasz
View Szervező Website

Helyszín

Botellón Terasz
Kazinczy utca 21.
Budapest, 1075 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website